10. syyskuuta 2012

Ruusunmarja on superruokaa nivelille. Päivitys

Kiulukat kypsyvät; nyt voin sitten itse kuivata niitä ja jauhaa ihmejauheeksi, kun kaupoista ei ole löytynyt. Juttu on kesältä 2011.
Kesätalomme keittiön hyllyllä on 40 vuotta sitten kuolleen anoppini ajalta maustepakkauksia, muun muassa nämä ruusunmarjajauheet. Toinen on OKA-tuote, toinen Pauligin. En ole hennonnut hävittää niitä aikoinaan, 
ja nyt ne ovat tunnelmallisia koristeita.


Ruusunmarjajauhe on terveystuote parhaasta päästä, oikeata superruokaa. Tässäpä uusimpia tutkimustuloksia, joissa luvataan apua nivelille:
Linkistä poimittu:
"Tanskalais- ja norjalaistutkijat ovat osoittaneet, että ruusunmarjajauhe helpottaa merkittävästi nivelrikkoa ja vähentää selvästi kipulääkkeiden tarvetta. Ruusunmarjajauhe helpottaa todistetusti tulehduksia ja kipuja sekä lisää merkittävästi liikkuvuutta ja parantaa kivusta kärsivien potilaiden elämänlaatua. Tutkijat ovat myös osoittaneet, että ruusunmarjajauheen vähentää soluvaurioita ja suojaa solukalvoa."

http://mb.cision.com/Main/99/9447973/147272.pdf

2 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Kappas vaan, enpä tiennytkään ruusunmarjaa aivan noin tehokkaaksi ja monipuoliseksi marjaksi. Nytpä innostuin siihen entistä enemmän.

Ps.Miten hauska ja suloinen kuva! :)

Okariina kirjoitti...

Hei Mustikka. En minäkään tiennyt. Nämä anopin vanhat jutut tietävät vaikka mitä. Ruusunmarjajauhetta ei löytynyt tänään Ruoveden kaupoista.

Kiitos käynnistä!